Over videochat op BBO

Laatst bijgewerkt: januari 2022


BBO werkt samen met een toonaangevend videoconferentiebedrijf om videochats van hoge kwaliteit te bieden in toernooien, teamwedstrijden en zelfs aan informele tafels. Hier is een korte handleiding om je te laten zien wat je verwacht als je een game speelt met Video Chat op BBO.

Als de game die je speelt Videochat actief heeft, zie je wanneer je game start een videowidget op het BBO-scherm, met vier vierkanten die overeenkomen met de vier spelers aan tafel, en een Aanmelden knop.

U kunt de spelers zien en horen die al deelnemen aan de videochat. Ze zullen u niet zien of horen totdat u op de knop Deelnemen klikt.

Als je op Deelnemen klikt, vraagt ​​je browser toestemming om je camera en microfoon te gebruiken. Klik Allow.

Als je eenmaal toestemming hebt gegeven, zou je jezelf op video moeten zien en zullen de andere spelers je ook kunnen zien en horen.

Let op de bedieningselementen bovenaan de videochat-widget. Je kunt ze gebruiken om Dempen / dempen opheffen jezelf of draai je Camera aan / uit. Het wordt aanbevolen om uw microfoon tijdens het afspelen te dempen.

Ook Verkleinenof Sluiten de videochat-widget tijdens het spelen en herstel deze vervolgens wanneer u maar wilt.

Dezelfde opties zijn beschikbaar door op de blauwe knop met drie grijze lijnen aan de tafel te klikken (het "hamburger" menu):

Wanneer videochat is geminimaliseerd, kunt u op het luidsprekerpictogram onder aan uw scherm klikken om Alles dempen. naar herstellen de videochat-widget, klikt u op het videopictogram onder aan het scherm.

BELANGRIJK! Houd er rekening mee dat wanneer videochat is geminimaliseerd (en niet gesloten via het X-pictogram op de videochat-widget), uw camera en microfoon blijven in de staat waarin ze waren toen je de widget minimaliseerde. Als je camera of microfoon AAN was en je klikt op Minimaliseren, blijven je camera en microfoon actief (zodat je bijvoorbeeld kunt voicechatten, met de widget geminimaliseerd).

Je kunt de Video Chat-widget ook herstellen door op de blauwe knop met drie grijze lijnen aan de tafel te klikken (het "hamburger"-menu):

Veel plezier met chatten en socializen met je medemensen bridge spelers!


FAQ & probleemoplossing

Welke kwaliteit kunnen we verwachten van videochat?

We werken samen met een toonaangevend bedrijf voor videoconferenties om een ​​videochat van zeer hoge kwaliteit te bieden. We hebben voor deze oplossing gekozen omdat deze schaalbaar, betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Kan ik videochatten op mijn mobiele apparaat?

Ja! Videochat wordt ondersteund op internet, voor Google Chrome-browser op Android-apparaten en voor Safari-browser op Apple-apparaten. Houd er rekening mee dat u toegang tot BBO moet hebben via onze website, op https://www.bridgebase.com/v3/

Ik kan de andere spelers zien, maar zij mij niet!

Zorg ervoor dat u op het Aanmelden knop:

Als je hebt geklikt Aanmelden, en je video start nog steeds niet, controleer dan de instellingen van je browser om er zeker van te zijn dat je toestemming hebt gegeven om bridgebase.com voor toegang tot uw camera. Afhankelijk van uw browser kunnen de opties variëren, maar om toestemming te geven aan een site moet u meestal zoeken naar: 

  1. Meer Meer en Instellingen.
  2. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen.

Ik vind videochat te storend

Videochat is volledig optioneel voor de toernooiorganisator. Je kunt ervoor kiezen om niet deel te nemen aan toernooien met Video Chat. Tijdens het spel heb je de mogelijkheid om: verkleinenof dichtbij de videochat-widget, evenals Alles dempen, om binnenkomende geluiden van de andere spelers te blokkeren.

In deze vreemde tijd van gedwongen isolement is het echter aan te raden anderen te 'zien' ten behoeve van onze geestelijke gezondheid. Videochat brengt een deel van het leven terug bridge gevoel en stelt spelers in staat om meer te socializen.

Kan ik mijn microfoon dempen / mijn camera uitschakelen?

Ja, dat kan. Gebruik de pictogrammen bovenaan de videochat-widget om je geluid en video te bedienen. Het wordt aanbevolen om je geluid tijdens het spelen te "dempen", als beleefdheid voor de andere spelers.

Zal videochat mijn computer vertragen?

Voor live videostreaming is een goede internetverbinding vereist. Hoe snel of traag uw browser is terwijl Videochat actief is, hangt af van de kwaliteit van uw internetverbinding en van de andere apps die op uw apparaat worden uitgevoerd.

Is er een manier om de videochat-widget van de tafel te verwijderen?

Ja. Er zijn twee manieren om dit te doen. Jij kan Verkleinen de videowidget, die video en microfoon aanhoudt, zodat je nog steeds kunt chatten. Of je kan Sluiten de videowidget volledig, die zowel video als geluid uitschakelt.

Dezelfde opties zijn beschikbaar door op de blauwe knop met drie grijze lijnen aan de tafel te klikken (het "hamburger" menu):

Wanneer videochat is geminimaliseerd, kunt u op het luidsprekerpictogram onder aan uw scherm klikken om Alles dempen. naar herstellen de videochat-widget, klikt u op het videopictogram onder aan het scherm.

Je kunt de Video Chat-widget ook herstellen door op de blauwe knop met drie grijze lijnen aan de tafel te klikken (het "hamburger"-menu):

BELANGRIJK! Houd er rekening mee dat wanneer videochat is geminimaliseerd (en niet gesloten via het X-pictogram op de videochat-widget), uw camera en microfoon blijven in de staat waarin ze waren toen je de widget minimaliseerde. Als je camera of microfoon AAN was en je klikt op Minimaliseren, blijven je camera en microfoon actief (zodat je bijvoorbeeld kunt voicechatten, met de widget geminimaliseerd).

Is er een manier om een ​​andere speler te dempen?

Het is niet mogelijk om een ​​specifieke speler te dempen. Het is mogelijk om Alles dempen, door de videochat-widget te minimaliseren en vervolgens op het luidsprekerpictogram te klikken om het geluid uit te schakelen. U kunt andere deelnemers aan de chat ook vragen zichzelf te dempen wanneer ze niet spreken, als ze storende achtergrondgeluiden hebben. We zullen doorgaan met het verfijnen en toevoegen van meer handige instellingen terwijl we feedback van spelers verzamelen.

Kan de toernooidirecteur deelnemen aan de videochat en met de spelers praten?

Ja, de TD kan deelnemen aan de videochat van elke tafel en ziet ook de tafelvideo als de spelers hun camera's hebben geactiveerd.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen
1 2 3 ... 49
overstekenMENU