Videochat - Veelgestelde vragen

Waar kan ik videochat inschakelen?

Videochat wordt ondersteund in alle soorten toernooien, teamwedstrijden en aan informele tafels. De tafel- of toernooihost heeft een aanvullende toestemming van BBO nodig om gratis videochat in hun spellen te activeren. Alle clubmanageraccounts hebben al toegang tot gratis video.

Probeer het eerst, en als het niet voor u werkt, neem dan contact met ons op via tournaments@bridgebase.com om toegang te vragen tot gratis videochat. Vermeld uw BBO-gebruikersnaam en hoe u deze wilt gebruiken.

Hoe activeer ik videochat in mijn games?

Schrijven +video+ in je toernooi-, teamwedstrijd- of tafelbeschrijving om video te activeren.

Activeer videochat in je toernooi:

Activeer videochat in je teamwedstrijd:

Activeer videochat aan je informele of lestafel*:

* Houd er rekening mee dat je moet de stoelen voor je spelers reserveren bij het gebruik van videochat aan een informele tafel.

Hoeveel kost het?

Videochat is gratis, maar is momenteel gereserveerd voor clubs en bepaalde gebruikersnamen. Als je deel uitmaakt van een groep spelers die graag videochatten, neem dan contact met ons op via tournaments@bridgebase.com om toegang te vragen tot gratis videochat. Vermeld uw BBO-gebruikersnaam en hoe u de videochat wilt gebruiken.

Welke kwaliteit kunnen we verwachten van de Video Chat?

We zijn een partnerschap aangegaan met een toonaangevend videoconferentiebedrijf om een ​​videochat van zeer hoge kwaliteit te bieden voor onze bridge toernooien. Wij geloven dat deze oplossing schaalbaar, betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Mijn spelers vinden videochat te storend

Videochat is volledig optioneel bij het instellen van je games. Het is aan de organisator om deze functie al dan niet te activeren, afhankelijk van wat de spelers verkiezen.

De spelers hebben de mogelijkheid om verkleinenof dichtbij de videochat-widget, evenals Alles dempen, om binnenkomende geluiden van de andere spelers te blokkeren.

In deze vreemde tijd van gedwongen isolement is het echter aan te raden anderen te 'zien' ten behoeve van onze geestelijke gezondheid. Videochat brengt een deel van het leven terug bridge gevoel en stelt spelers in staat om meer te socializen. Het maakt het ook gemakkelijker voor spelers die nieuw zijn op het internet bridge om het eens te proberen, omdat het dichter bij de echte ervaring staat.

Is er een manier om de videochat-widget van de tafel te verwijderen?

Ja. Er zijn twee manieren om dit te doen. Je spelers kunnen Verkleinen de videowidget, die video en microfoon aanhoudt, zodat ze nog steeds kunnen chatten. Of ze kunnen Sluiten de videowidget volledig, die zowel video als geluid uitschakelt.

Als videochat is geminimaliseerd, kunnen spelers op het luidsprekerpictogram onder aan hun scherm klikken om Alles dempen. naar herstellen de videochat-widget, klikt u op het videopictogram onder aan het scherm.

BELANGRIJK! Houd er rekening mee dat wanneer videochat is geminimaliseerd (en niet gesloten via het X-pictogram op de videochat-widget), de camera en microfoon van de spelers blijven in de staat waarin ze waren toen ze de widget minimaliseerden. Als hun camera of microfoon AAN staat en ze op Minimaliseren hebben geklikt, blijven hun camera en microfoon actief (zodat ze bijvoorbeeld kunnen spraakchatten of horen wat andere spelers zeggen, terwijl de widget geminimaliseerd is).

Is er een manier om een ​​andere speler te dempen?

Het is niet mogelijk om een ​​specifieke speler te dempen. Spelers hebben de mogelijkheid om: Alles dempen, door de videochat-widget te minimaliseren en vervolgens op het luidsprekerpictogram te klikken om het geluid uit te schakelen. U kunt andere deelnemers aan de chat ook vragen zichzelf te dempen wanneer ze niet spreken, als ze storende achtergrondgeluiden hebben. We zullen doorgaan met het verfijnen en toevoegen van meer handige instellingen terwijl we feedback van spelers verzamelen.

Is er een screenmate-modus voor video?

Nog niet, maar we zullen doorgaan met het verfijnen en toevoegen van meer instellingen naarmate we meer feedback van de spelers verzamelen. Voorlopig is Video Chat een sociale functie, bedoeld om spelers te helpen contact te houden en elkaar face-to-face te zien.

Kan de toernooidirecteur deelnemen aan de videochat en met de spelers praten?

Ja, de TD kan deelnemen aan de videochat van elke tafel en ziet ook de tafelvideo als de spelers hun camera's hebben geactiveerd.


Als je een andere vraag hebt, of contact met ons wilt opnemen, feedback, opmerkingen, bugrapporten zijn welkom op support@bridgebase.com

Voordelen van videochat

  • Het is heel gemakkelijk te gebruiken
  • Geweldige functie om nieuwe spelers naar uw club te trekken
  • Helpt spelers die nieuw zijn op het internet bridge voel me sneller op je gemak
  • Spelers kunnen socializen tijdens het spelen bridge
  • Vermindert valsspelen
  • Makkelijker om te communiceren met uw clubleden.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen
overstekenMENU