Videochat op BBO. Gids voor clubmanagers en veelgestelde vragen

Laatst bijgewerkt: januari 2022


BBO werkt samen met een toonaangevend videoconferentiebedrijf om videochats van zeer hoge kwaliteit te bieden in onze toernooien, teamwedstrijden en zelfs aan informele tafels. Het maakt je games nog boeiender.

Videochat is gratis en wordt op aanvraag verleend aan clubs en bridge organisaties. Alle clubmanageraccounts hebben al toegang tot gratis video.

Probeer het eerst, en als het niet voor u werkt, neem dan contact met ons op via tournaments@bridgebase.com om toegang te vragen tot gratis videochat. Vermeld uw BBO-gebruikersnaam en hoe u deze wilt gebruiken.

Voordelen

  • Het is heel gemakkelijk te gebruiken
  • Geweldige functie om nieuwe spelers naar uw club te trekken
  • Helpt spelers die nieuw zijn op het internet bridge voel me sneller op je gemak
  • Spelers kunnen socializen tijdens het spelen bridge
  • Vermindert valsspelen
  • Makkelijker om te communiceren met uw clubleden.

Welke games hebben deze functie beschikbaar?

Videochat kan worden geactiveerd:

  • in alle soorten toernooien (individueel, paren, swiss teams).
  • in teamwedstrijden
  • aan informele tafels

Videochat is momenteel alleen beschikbaar op internet (dwz wanneer u BBO benadert via een internetbrowser). Het wordt ook ondersteund op mobiele apparaten, op Google Chrome voor Android-apparaten en op Safari voor Apple-apparaten.

Hoeveel kost het?

Videochat is gratis en wordt op aanvraag verleend aan clubaccounts en bepaalde gebruikersnamen. Probeer het eerst, en als het niet voor u werkt, neem dan contact met ons op via tournaments@bridgebase.com om toegang te vragen tot gratis videochat. Vermeld uw BBO-gebruikersnaam en hoe u deze wilt gebruiken.

Hoe activeer ik videochat in mijn games?

Schrijven +video+ in je toernooi-, teamwedstrijd- of tafelbeschrijving om video te activeren.

Activeer videochat in je toernooi:

Activeer videochat in je teamwedstrijd:

Activeer videochat aan je informele of lestafel*:

* Houd er rekening mee dat je moet de stoelen voor je spelers reserveren bij het gebruik van videochat aan een informele tafel.

Werkt videochat op mobiel?

Ja! Videochat werkt op het Google Chrome-browser voor Android-apparaten en op de Safari-browser voor Apple-apparaten. Houd er rekening mee dat uw spelers toegang moeten hebben tot BBO via onze website, op https://www.bridgebase.com/v3/

Mijn games hebben geen BB$ toegangsprijs. Kan ik videochat gebruiken?

Ja, je kunt Video Chat gebruiken, zelfs als je spel geen toegangsprijs heeft. Schrijven +video+ in je toernooibeschrijving om deze functie te activeren. Houd er rekening mee dat: u hoeft niet ook het selectievakje voor "Videochat" aan te vinken in de toernooiinstellingen. Alle clubaccounts hebben al toegang tot gratis videochat. Probeer het eerst, en als het niet voor u werkt, neem dan contact met ons op via tournaments@bridgebase.com om toegang te vragen tot gratis videochat. Vermeld uw BBO-gebruikersnaam en hoe u deze wilt gebruiken.

Welke kwaliteit kunnen we verwachten van videochat?

We werken samen met een toonaangevend bedrijf voor videoconferenties om een ​​videochat van zeer hoge kwaliteit te bieden voor onze bridge toernooien. We hebben voor deze oplossing gekozen omdat deze schaalbaar, betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Mijn spelers vinden videochat te storend

Videochat is volledig optioneel bij het instellen van je games. Het is aan de organisator om deze functie al dan niet te activeren, afhankelijk van wat de spelers verkiezen.

De spelers hebben de mogelijkheid om verkleinenof dichtbij de videochat-widget, evenals Alles dempen, om binnenkomende geluiden van de andere spelers te blokkeren.

In deze vreemde tijd van gedwongen isolement is het echter aan te raden anderen te 'zien' ten behoeve van onze geestelijke gezondheid. Videochat brengt een deel van het leven terug bridge gevoel en stelt spelers in staat om meer te socializen. Het maakt het ook gemakkelijker voor spelers die nieuw zijn op het internet bridge om het eens te proberen, omdat het dichter bij de echte ervaring staat.

Is er een manier om de videochat-widget van de tafel te verwijderen?

Ja. Er zijn twee manieren om dit te doen. Je spelers kunnen Verkleinen de videowidget, die video en microfoon aanhoudt, zodat ze nog steeds kunnen chatten. Of ze kunnen Sluiten de videowidget volledig, die zowel video als geluid uitschakelt.

Dezelfde opties zijn beschikbaar door op de blauwe knop met drie grijze lijnen aan de tafel te klikken (het "hamburger" menu):

Als videochat is geminimaliseerd, kunnen spelers op het luidsprekerpictogram onder aan hun scherm klikken om Alles dempen. naar herstellen de videochat-widget, klikt u op het videopictogram onder aan het scherm.

Je kunt de Video Chat-widget ook herstellen door op de blauwe knop met drie grijze lijnen aan de tafel te klikken (het "hamburger"-menu):

BELANGRIJK! Houd er rekening mee dat wanneer videochat is geminimaliseerd (en niet gesloten via het X-pictogram op de videochat-widget), de camera en microfoon van de spelers blijven in de staat waarin ze waren toen ze de widget minimaliseerden. Als hun camera of microfoon AAN staat en ze op Minimaliseren hebben geklikt, blijven hun camera en microfoon actief (zodat ze bijvoorbeeld kunnen spraakchatten of horen wat andere spelers zeggen, terwijl de widget geminimaliseerd is).

Is er een manier om een ​​andere speler te dempen?

Het is niet mogelijk om een ​​specifieke speler te dempen. Spelers hebben de mogelijkheid om: Alles dempen, door de videochat-widget te minimaliseren en vervolgens op het luidsprekerpictogram te klikken om het geluid uit te schakelen. U kunt andere deelnemers aan de chat ook vragen zichzelf te dempen wanneer ze niet spreken, als ze storende achtergrondgeluiden hebben. We zullen doorgaan met het verfijnen en toevoegen van meer handige instellingen terwijl we feedback van spelers verzamelen.

Is er een screenmate-modus voor video?

Nog niet, maar we zullen doorgaan met het verfijnen en meer handige instellingen toevoegen terwijl we feedback van spelers verzamelen. Voorlopig is Video Chat een sociale functie, bedoeld om spelers te helpen contact te houden en elkaar face-to-face te zien.

Kan de toernooidirecteur deelnemen aan de videochat en met de spelers praten?

Ja, de TD kan deelnemen aan de videochat van elke tafel en ziet ook de tafelvideo als de spelers hun camera's hebben geactiveerd.

Is er een Help-bestand dat ik aan mijn spelers kan geven?

Ja! Klik hier voor een videochat-helpbestand je kunt delen met je spelers om ze aan boord te helpen en om veelvoorkomende problemen met het activeren van camera en microfoon op te lossen. Je kunt ook een informele tafel organiseren met je spelers, zodat ze hun camera en microfoon kunnen instellen voor de eigenlijke wedstrijd.

© 2022 Bridge Base On Line, LLC