Speel in de ACBL Eindeloze zomer, 24-27 juni

Vier warmere dagen en maanverlichte nachten met het Endless Summer Tournament - je volgende kans om goud en rood te winnen masterpoints® online!

Het Endless Summer Tournament duurt vier dagen (24-27 juni, donderdag-zondag) en is gevuld met paarevenementen voor elk niveau - inclusief tweemaal daags goudkoorts. Speel op jouw niveau of daag jezelf uit met een open game. Klik hier voor het evenementenschema.

Naast elke dag games, zullen er ook dagelijks nieuwe video's van minilessen van beroemde sprekers worden geüpload. Zie het bericht op BridgeVoeden voor een link naar ten minste één nieuwe video die elke ochtend wordt toegevoegd.

Schrijf je in om te spelen en je steunt ook de Alzheimer's Association aangezien er $1 per inzending wordt gedoneerd.

Gouden punten en gouden zonneschijn! Hier is een eindeloze zomer!