Welkom terug bij BBO, Dag!

Velen van jullie zullen Uday Ivatury al kennen. Hij is een jaar of twee weggeweest, maar de man die heeft geholpen om BBO te maken tot wat het nu is, heeft besloten terug te keren als Executive Vice President en CTO. Hij miste 'zijn baby' zo erg dat hij gewoon niet weg kon blijven!

Uday is niet ver weg geweest van BBO. Zijn snelle ontwikkelingswerk als consultant hielp BBO om te vormen tot de online hub voor duizenden bridge clubs over de hele wereld toen face-to-face games vorig jaar onmogelijk werden.

Het hele team is absoluut verheugd om Uday weer aan boord te hebben - hij zit in het BBO-DNA!

We vroegen waarom hij ervoor had gekozen om terug te komen naar BBO en Uday antwoordde:

"Ik weet het online bridge is prominenter geworden tijdens de pandemie. Vanaf hier denk ik dat de toekomst een aantal zeer interessante interacties tussen offline en online zal brengen, en ik wil hier zijn om er deel van uit te maken. "

Met de hulp van Uday zal BBO blijven verbeteren, zowel voor bestaande spelers als voor nieuwkomers. Hij zal centraal staan ​​bij het ontwikkelen van innovatieve manieren om verbinding te maken, te spelen en te concurreren. Zijn technische expertise en diepgaande kennis van het spel zullen je spel toegankelijker en boeiender maken dan ooit tevoren.