BTW-inning

De afgelopen maanden heeft BBO samengewerkt met verschillende professionele accountants en belastingadvocaten om nauwkeuriger te bepalen of en waar BBO omzetbelasting moet innen en afdragen op BB$ aankopen. Op basis van deze uitgebreide analyse is BBO verplicht om omzetbelasting te innen in de volgende Amerikaanse staten:

 • Arizona
 • Arkansas
 • Colorado
 • Connecticut
 • Hawaii
 • Maine
 • Maryland
 • Massachusetts
 • Minnesota
 • New Mexico
 • New York
 • Noord Carolina
 • Pennsylvania
 • Texas
 • Utah
 • Washington State
 • Wisconsin

U ziet de juiste melding op uw betalingsbewijs.

Aangezien de belastingwetten van staten voortdurend veranderen, kan deze lijst op elk moment worden bijgewerkt om extra staten op te nemen. Als dat gebeurt, zullen we verdere updates in de nieuwsfeed plaatsen.

Neem dan gerust contact op met accounting@bridgebase.com voor verdere vragen of opmerkingen.