Laatste kans om u in te schrijven voor de Zoom-conferentiereeks van Marc Smith

Op 1 juni Marc Smith, co-auteur van de bestseller 25 conventies die je moet kennen, start een reeks van vijf conferenties over Zoom en BBO.

Deze lessen zijn bedoeld voor halfgevorderde spelers. Marc Smith zal handen spelen op BBO en er vervolgens commentaar op geven. Je kunt hem alle vragen stellen die je wilt. En een week later krijg je een herhaling toegestuurd.

Informatie over conferentiereeksen

  • Sessie thema's: Finessing - Verliezers ruilen - Tekening drumps - Hold-up plays - Entries
  • Datum: elke dinsdag in juni vanaf 1 juni 2021.
  • Time: 1.30 uur (New Yorkse tijd) / 10.30 uur (Californische tijd) / 6.30 uur (Britse tijd) / 7.30 uur (Franse tijd).
  • Niveau: Gemiddeld.
  • Duur: 2 uur.
  • Niveau: Gemiddeld.

Hoe te registreren?

Klik op de rode knop hieronder, plaats de conferentie in uw winkelwagen en valideer deze (geen betaling vereist). Maak dan een account aan met je e-mailadres en wachtwoord (of log in als je al een account hebt). Dat is het!

Hoe vindt u de link van uw zoomconferentie?

Op de dag van je aankoop ontvang je automatisch een e-mail. Het zal bevatten: een pdf-bestand met de link naar de conferentie (zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw Bridge Eshop-klantaccount om de link te zien). Deze link is ook beschikbaar in uw klantaccount in de sectie 'Virtuele links downloaden'. Raadpleeg de tutorial door hier te klikken.

Over Marc Smith

Marc is de co-auteur van 25 conventies die je moet kennen, 's werelds best verkochte bridge boek in de afgelopen zestig jaar. Hij is geschreven meer dan 40-boeken en als speler vertegenwoordigde Marc Engeland en Groot-Brittannië in talrijke Europese en Wereldkampioenschappen. Hij was een lid van het Britse team dat won de titel van de Junior Teams van de Europese Unie in 1985. Hij is ook een populair online bridge leraar, het geven van vele lessen op alle spelniveaus.

Contact Bridge E-shop voor meer informatie op conferenties @ lebridgeur.com