Speel in de ACBL's langste dag, 19-20 juni

Spelen Bridge collecteren

De langste dag is een jaarlijks inzamelingsevenement dat door de Alzheimer's Association wordt gehouden ter ondersteuning van de strijd tegen de ziekte van Alzheimer. Dit is het achtste jaar dat de ACBL-gemeenschap de vereniging steunt en tot nu toe meer dan $ 6 miljoen heeft opgehaald.

Bridge is bij uitstek geschikt voor The Longest Day omdat studies hebben aangetoond dat het spelen van strategische games, zoals bridge, help uw hersenen gezond te houden. De Alzheimer's Association heeft zelfs spelen opgenomen bridge op de lijst van 10 manieren om van je hersenen te houden.

Hoe doe ik mee?

Speel gewoon in je gebruikelijke ACBL Virtual Club-spel tijdens het weekend van 19 en 20 juni. Sanctievergoedingen die aan de ACBL worden betaald, worden gedoneerd samen met 50% van de opbrengst van BBO.

Als je club nu face-to-face speelt bridge of wil je doneren dan alsjeblieft kijk op de ACBL-website voor alle details over meedoen.

Hoe vind ik de spellen?

Klik op "Virtuele clubs" in het hoofdmenu dan "ACBL - Noord-Amerika" en zoek je club.

Als uw club zich nog niet heeft aangemeld als virtuele club, is het nooit te laat. Clubmanagers kunnen een kort formulier invullen om aan de slag te gaan.

Voor alle details bezoek de ACBL-evenementenpagina