Waterlily 6-daagse marathon (Mei 4-9)

Veel plezier in dit 6-daagse marathontoernooi dat wordt gehouden als onderdeel van BBO's Lily Land Bridge Fest (1-9 mei). Dit is een daylong stijltoernooi met robots - je hebt geen partner nodig om mee te doen.


Klik hier voor het Lily Land Bridge Fest-schema


Toernooispecificaties

Dit is een tweedaags toernooi, met robots, "daylong" stijl. Iedereen is welkom om zijn vaardigheden te testen op dag 1, maar je moet elke dag op alle borden spelen om door te gaan naar de volgende dagen.

Formaat voor elke dagelijkse sessie

  • matchpunten
  • 12 platen
  • Dit toernooi is niet "Beste hand"
  • Dealpools worden gebruikt voor meer veiligheid
  • Je moet elke dag spelen (of totdat je wordt uitgeschakeld)
  • Beperkt tot spelers die dag 1 van de Wildflower hebben gespeeld Survivor
  • Gratis toegang.
  • Alle resultaten tellen mee voor uw totaalscore.

Wie kan spelen?

Beperkt tot spelers die dag 1 van de Wildflower hebben gespeeld Survivor.

Hoe kan ik spelen?

Klik Concurrerend ► Alle toernooien en zoek naar "Waterlily 6 Day Marathon" (er staat een zoekvak bovenaan de lijst).

Wanneer kan ik spelen?

De Waterlily 6-daagse marathon begint op dinsdag 4 mei en loopt tot en met zondag 9 mei met één sessie per dag. Je kunt je dagelijkse sessie op elk moment spelen, van middernacht tot middernacht US Central Time. Zorg ervoor dat je elke dag speelt om jezelf de kans te geven om door te gaan naar de volgende dagen. Als je knock-out gaat, kan dat doe mee aan de Barefoot Consolation Survivor, op 8-9 mei.