Henrik Hansson's Faces of Bridge

We leven momenteel in vreemde tijden. Tijden die lang in ons collectieve geheugen zullen leven. Henrik Hansson's foto's van een Zweed Bridge club zal toekomstige generaties eraan herinneren hoe het 'normale leven' tijdens deze pandemie was.

Zijn serie, gebaseerd op het thema 'Een ongewoon alledaags leven', is genomineerd voor de World Press Photo of the Year in de categorie Sport. Het wordt niet groter dan dat in de wereld van fotografie.

De foto's laten zien dat mensen zelfs bij een pandemie manieren zullen vinden om elkaar te ontmoeten en sociaal te blijven. Je kunt de reflecties van de spelers zien in de plexiglas schermen. De foto's zijn triest, beklijvend, maar tegelijkertijd opbeurend.

Neem vandaag een pauze en bewonder deze 'Gezichten van Bridge'- je kunt er zeker van zijn dat je deel uitmaakt van de eerste generatie van velen die geboeid zullen zijn.

We willen Henrik Hansson bedanken voor het opnemen van een van de foto's op onze site - bekijk de hele serie hier.