Larry Cohen - Gastcolumnist

Fotografie door: ©Michael B. Lloyd

Larry werd in 1959 in New York City geboren. Hij leerde: bridge van zijn grootouders op de leeftijd van 6. Hij was een levensmeester op 17 en tegen de tijd dat hij 22 was, won hij zijn eerste nationale kampioenschap. Hij is uitgeroepen tot ACBL Player of the Year, ACBL Honorary Member of the Year, Hall of Famer 2020 en heeft in totaal 25 National gewonnen. Bridge Toernooien. 

Hij levert regelmatig bijdragen aan bridge tijdschriften en heeft vele bestverkochte, bekroonde bridge boeken, cd's/computersoftware, video's en webinars. Hij wordt algemeen beschouwd als een van 's werelds beste bridge leraren en is zo dicht bij een begrip als je waarschijnlijk kunt krijgen in de wereld van bridge. 

Buiten bridge, zijn grootste passies zijn golf (plays off 11) en het volgen van zijn geliefde New York Yankees. 

Lees meer over Larry op zijn website, https://www.larryco.com/

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen
Omgaan met fouten
Door Rob Barrington Ik ben een doorgewinterde professional bridge speler die succes heeft gehad...
overstekenMENU