Chris Willenken - Gastcolumnist

Chris is een van 's werelds topspelers en een prominente bridge docent. Als speler is Chris vijfvoudig Noord-Amerikaans kampioen en heeft hij de VS vertegenwoordigd in tien WK-toernooien, meest recentelijk behaalde hij een zilveren medaille in de 2018 World Mixed Teams.

Als leraar is Chris een pionier op het gebied van internet bridge lessen, die in 1995 begon met online lesgeven. Hij helpt zijn studenten graag bij het behalen van hun bridge ambities, of het nu gaat om het winnen van een online toernooi of het behalen van een WK-medaille. Chris geeft zes dagen per week les op BBO onder de bijnaam “junior”.

Wanneer hij niet lesgeeft of speelt bridge, Chris woont in New York City met zijn vrouw, Dana Berkowitz. Dana is ook een fervent bridge speler; zij en Chris zaten in het winnende team in de 2021 United States Mixed Bridge Kampioenschap.

Als Chris niet speelt bridge, investeert hij graag in kleine bedrijven en verzamelt hij goede wijn.

____________

Vond je dit bericht leuk? Klik op een ster om deze te beoordelen!

Eén reactie op “Chris Willenken - Gastcolumnist”
Gerelateerde artikelen
Aan een tafel in Austin
Door Chris Willenken Op vrijdag 26 november zaten ik en honderden spelers van over de hele wereld in Austin, Texas om ...
Een magisch koekje voor 2022
Door Tihana Brkljacic BBO heeft mij gevraagd om gastredacteur te zijn van het februarinummer van de nieuwsbrief. Ze waren aardig en enthousiast...