Maak kennis met Paul, je nieuwe BBO boodschapper!

Ik weet zeker dat je hebt gemerkt dat er een nieuwe naam is binnengeslopen als auteur van je BBO-blogposts. Een naam die ons herinnert aan zijn Engelse afkomst. Zijn verhaal herinnert ons er vooral aan dat we ondanks deze nogal vreemde tijden altijd de kans hebben om geweldige nieuwe mensen te ontmoeten.

Neem de tijd om mijn nieuwe collega, Paul Sutton, te ontmoeten. Lees meer over zijn passies, zijn familie en waarom hij ons team hier in Frankrijk vervoegde!

Paul, jij kwam bij BBO in deze ongekende periode waarin iedereen vanuit huis werkt. Wat vind je ervan om deze ervaring op afstand te zijn begonnen?

Gelukkig, toen ik aan de rol begon, bevonden we ons in een periode waarin we op kantoor konden werken. Ik ben dankbaar voor deze keer, want ik heb een aantal van mijn collega's kunnen ontmoeten - althans de mensen die hier in Lille zijn gevestigd. Ze zijn een heel gastvrije groep. Ik kon me geen warmer welkom wensen. De afgelopen weken hebben meer van ons weer vanuit huis gewerkt, wat me dankbaar maakt dat ik tenminste de luxe heb gehad om een ​​maand of wat persoonlijk van hen te leren! We gaan weer naar de juiste lockdown, dus we zullen zien hoe de dingen zijn na deze tweede fase.

Hoe organiseer je je dag? Is het moeilijker om te werken zonder een werkomgeving met het team te delen?

Ik vind het eigenlijk niet erg om vanuit huis te werken. In feite heb ik de afgelopen tien jaar functies bekleed waarin thuiswerk werd getolereerd of zelfs actief werd gepromoot. Ik merk eigenlijk dat ik productiever ben. Logisch, er zijn minder afleidingen. Maar ja, ik mis persoonlijk contact met mijn collega's. Een balans hebben tussen thuis en op kantoor werkt het beste.

Kunt u in eenvoudige bewoordingen uitleggen wat u doet?

Mijn werk omvat zowel schrijven als plannen in gelijke mate. We zijn een klein, praktisch team en werken nauw samen. Drie of vier van ons hebben vaak een hand bij het maken van de artikelen die we produceren. Gelukkig hebben we tools waarmee we vanuit verschillende plaatsen tegelijkertijd aan hetzelfde kunnen werken. Mijn dag kan bestaan ​​uit werken aan de marketingstrategie, een artikel schrijven voor een evenement en contact maken met spelers op sociale media. Het is een afwisselende rol en ik werk graag in de wereld van Bridge​ Het is een fascinerend spel en ik geniet er echt van om te leren spelen.

Hoe zou jouw perfecte week eruit zien?

Mijn perfecte week zou zijn: tijd doorbrengen met mijn gezin, fietsen, hardlopen, wandelen, lekker eten en lekkere wijn drinken. Ik hou van lezen en spelletjes spelen - ik vind het vooral leuk om Catan te spelen; dus een spelletje of twee daarvan zou geweldig zijn. Ik zou ook tijd vinden om te oefenen Bridge en mediteer. Aan het eind van de dag naar een goede film kijken zou de kers op de taart zijn!     

Hoe zit het met reizen? Waar zou u heen gaan als er geen reisbeperkingen waren?

Ik hou van reizen. Ik heb een groot deel van mijn leven gereisd en woon in Australië, het VK en Frankrijk. Dat gezegd hebbende, er zijn veel plaatsen waar ik graag naartoe zou willen reizen. Ik ben nog nooit in Afrika of Zuid-Amerika geweest en zou ze in de toekomst graag bezoeken. Mijn favoriete plekken in de landen waar ik heb gewoond zijn:

Ben je een muziekliefhebber en bespeel je een instrument?

Ik hou van muziek en leer piano en basgitaar. Ik leer nu al 35 jaar piano, dus ik moet echt mijn best doen en beginnen met verbeteren! Ik ben echter veel beter in het luisteren naar muziek dan in het spelen ervan!

Sadie, Thalie en Ula

Laten we het over je familie hebben. Kunt u de lezer van BBO er iets over vertellen? Zijn er kinderen?

Ik ben getrouwd met Thalie en heb twee kinderen - Sadie en Ula. Hier is een foto van hen van eerder dit jaar. Sadie en Ula zitten op de middelbare school en Thalie werkt voor een goed doel. Thalie werkt ook vanuit huis, wat echt helpt om het gevoel van isolatie te voorkomen terwijl we in lockdown zijn! 

Vertel ons over uw afkomst, want we weten dat u een Engelsman bent. Waarom besloot je naar Frankrijk te verhuizen en wat vind je het leukst aan Frankrijk?

Ik kom oorspronkelijk uit Garstang - een klein marktstadje tussen Preston en Lancaster in Lancashire. Mijn moeder, broer en 103-jarige grootvader wonen er nog steeds, en ik vind het heerlijk om ze te bezoeken - hoewel dat op dit moment om voor de hand liggende redenen niet mogelijk is. Ik mis mijn vrienden ook. Zeker nu ik ze niet kan zien. Normaal gesproken zouden we allemaal samenkomen voor een fiets- / wandelweekend in de Yorkshire Dales, maar dat was dit jaar niet mogelijk - en ik heb het echt gemist! Ik weet dat mijn vrienden dat ook hebben. Hopelijk krijgen we onze kans in 2021.

Ik ben naar Frankrijk verhuisd omdat mijn vrouw Frans is en we het hier geweldig vinden. Lille is een fantastische stad, met lieve mensen, prachtige architectuur en heerlijk eten. Wielerfanaat zijn en in Vlaanderen wonen is ook best bijzonder! Hoewel ik, net als vele anderen, teleurgesteld was dat onze lokale race, Paris Roubaix, dit jaar werd geannuleerd - hopelijk keert deze terug in april 2021.