Videochat komt eraan BBO!

Persbericht

Groot nieuws uit Bridge Basis online!
Videochat kan nu worden genoten door miljoenen bridge spelers wereldwijd.

Al sinds het begin van de pandemie vragen spelers ernaar Bridge Base Online (BBO) om videochatmogelijkheden toe te voegen. Het is begrijpelijk dat mensen willen zien tegen wie ze spelen. Omdat veel clubs gesloten zijn, missen spelers tijd om tijd door te brengen met hun vrienden. Online bridge helpt bij het voldoen aan de behoefte aan mentale stimulatie, maar het is niet hetzelfde als face-to-face spelen. Er is duidelijk een sociaal element dat moeilijk online te repliceren is. BBO pakt dit aan met de release van Video Chat.

Dan Storch, COO van BBO

“Videochat is een grote ontwikkeling voor BBO en biedt spelers een meer sociale dimensie aan hun online bridge ervaring. We hopen dat het mensen helpt zich weer meer verbonden te voelen. "

PERSCONTACT: pr@52-entertainment.com

Videochat wordt aanvankelijk geïntroduceerd als een optie voor virtuele clubtoernooien. Dit zijn toernooien die door fysieke spelers worden georganiseerd bridge clubs die hun eigen clubspellen online hebben gemaakt. Het is logisch om videochat eerst naar clubs te brengen, aangezien veel spelers elkaar al kennen. Het is geweldig voor hen om hun vrienden weer te zien terwijl ze hun favoriete spel spelen. Binnenkort zal videochat beschikbaar zijn voor andere evenementen op BBO.

BBO heeft geen enkel risico genomen met de technologie en is een partnerschap aangegaan met een toonaangevend bedrijf voor videoconferenties. Ze bieden videochat van zeer hoge kwaliteit die schaalbaar en betrouwbaar is.

Dit is nog maar het begin bij het creëren van een boeiender, intuïtiever online bridge ervaring. BBO is op zoek om het platform constant te verbeteren en zal naar de spelers blijven luisteren om de speelervaring zo dicht mogelijk bij de face-to-face club te maken. bridge mogelijk.

Olivier Comte, CEO van 52 Entertainment

“Ik ben heel blij dat we Video Chat op BBO hebben kunnen uitbrengen. Het is moeilijk geweest voor mensen over de hele wereld en we hopen dat videochat zal helpen bridge spelers voelen zich weer meer in contact met vrienden. Videochat maakt een toernooi bridge nog boeiender, dichter bij de real-life ervaring dan ooit tevoren. "

52 Entertainment is de ultieme houdstermaatschappij van Funbridge, Bridge Base Online (BBO), Le Bridgehart, Bridge Baron, Master Point Press en China Bridge Online, waardoor het 's werelds onbetwiste leider is in bridge entertainment en software. Ons doel is om het universum van bridge spelers door hen leuke en leuke opties te bieden om te spelen of te volgen bridge, en dit alles terwijl het helpt om de volgende generatie bridge spelers via onze onderwijsinitiatieven. In totaal hebben we meer dan 5 miljoen maandelijkse actieve gebruikers op al onze platforms.

PERSCONTACT: pr@52-entertainment.com